Feest en Decoratie

5 tips voor een verjaardag met festival thema

Ben je dol op festivals? Of vier je binnenkort jouw verjaardag en wil je het een keer op een andere manier vieren? Denk dan ook eens aan een festival verjaardag! De sfeer, de aankleding, de muziek en hapjes & drankjes; door de festival stijl aan te houden organiseer jij jouw leukste verjaardagsfeest ooit! In dit artikel vind je 5 tips die jouw verjaardag met festival thema tot een groot succes maken!

Hapjes en drankjes? Foodtruck huren!

Op een goed verjaardagsfeest horen natuurlijk lekkere hapjes en drankjes. Om in de festival sfeer te blijven moet je een foodtruck huren voor jouw favoriete eten en drinken. Het is jouw verjaardag, dus jij bepaalt welke hapjes je graag op jouw feest wilt. Ga je voor pizza, barbecue of sapjes & sandwiches? De mogelijkheden zijn eindeloos dus je vindt hoe dan ook wat jij en jouw gasten lekker vinden. Een foodtruck huren  zorgt voor een genot voor de gasten en tilt jouw festival verjaardag tot een hoger niveau!

Flyers drukken om de gasten uit te nodigen

Om in het thema te blijven maak je uiteraard geen standaard uitnodigingen. Als je voor een festival verjaardag gaat, nodig je jouw gasten op een originele manier uit. Je laat  flyers drukken! Deze kun je gemakkelijk zelf ontwerpen en laten drukken. Geef er je eigen draai aan en de voorpret bij de gasten kan beginnen! Je kunt de flyer zo opmaken dat een regulier festival er niks bij is. De gasten zullen verbaasd zijn als ze zien dat de flyer voor jouw verjaardag is. Nodig al jouw vrienden uit en maak de flyer zo persoonlijk mogelijk. Zorg dat je op tijd bent met flyers drukken zodat de gasten de datum vrij kunnen houden.

Geen feest zonder dansvloer

Een festival is uiteraard niet compleet als er geen dansvloer aanwezig is. Gelukkig kun je een dansvloer huren om samen met jouw gasten te dansen op jullie favoriete muziek. Op een egale dansvloer kun je makkelijk bewegen zonder dat je je verstapt of last hebt van een stroeve ondergrond. Een echte dansvloer geeft extra sfeer aan jouw feest en geeft de gasten lekker de ruimte om zich uit te leven. Misschien heb je budget om een dj in te huren, anders kun je natuurlijk ook zelf een afspeellijst samenstellen. Als je het leuk vindt kun je jouw gasten ook de ruimte geven om de muziek te bedienen door om beurten hun favoriete liedje op te zetten. Je merkt het al, een dansvloer huren is eigenlijk essentieel voor een geslaagde verjaardag!

Ballonnen zorgen voor de feestelijke aankleding

De kleinere details zorgen voor het ultieme festivalgevoel. Je kunt zelf essentiële decoratie bedenken en ballonnen kopen, maar denk ook aan slingers en verlichting. Het mag natuurlijk best te zien zijn dat er een feestje wordt gevierd! Voor jouw verjaardag moet je natuurlijk  ballonnen kopen in jouw lievelingskleur en gezellige slingers ophangen. Verlichting door middel van lantaarntjes of een slinger lampjes houdt de sfeer ook ’s avonds op en top. Het leukste is dat je het zelf helemaal in de hand hebt omdat het natuurlijk jouw verjaardag is! De aankleding van jouw eigen festival bepaal je helemaal zelf en kan aan al jouw eisen en wensen voldoen. Om het nog wat persoonlijker te maken kun je ballonnen en slingers ook personaliseren. Je kunt ook zelf foto’s ophangen van jezelf met de gasten ter decoratie. Wat je ook kunt bedenken, het is jouw feestje, dus jouw eigen versiering maakt het af!

Hapjes aan huis voor een onvergetelijk feest

Een heerlijke luxe die op jouw verjaardag absoluut niet overbodig is: hapjes aan huis laten bezorgen door een cateraar. Van al het dansen krijgen jij en jouw gasten natuurlijk trek en daarvoor zijn er gelukkig cateraars die jouw verjaardag van de lekkerste hapjes voorzien. Door de hapjes aan huis te laten bezorgen heb je zelf jouw handen vrij om lekker te dansen en met jouw gasten te praten.

Jouw festival verjaardagsfeest kan niet meer stuk

Met deze 5 tips heb je een ijzersterke basis voor een onvergetelijk feest. Het belangrijkste is dat je het feest goed voorbereidt zodat je op de avond zelf lekker kunt ontspannen en genieten met jouw vrienden. Gelukkig zijn er veel dingen die je kunt bestellen zodat je een hoop uit handen wordt genomen. Veel plezier op jouw festival verjaardagsfeest!

 

Comments are closed.

Powered by: Wordpress