Diverse

Secrid cardslide

Waar moet je nou toch met al je (betaal)pasjes heen? Nu we steeds minder geld bij ons dragen maar daarentegen steeds meer pasjes krijgen is het een probleem waar we al die pasjes moeten bewaren. En dus bleef de vaak veel te grote en te opvallende portemonnee maar dienst doen als opbergtasje, tot groot genoegen van het dievengilde dat de opzichte portemonnees al snel in beeld hadden. Met de secrid cardslide is er een prima alternatief voor de portemonnee. Grootste voordeel van de secrid cardslide is dat niet te zien is waar jij die bij je draagt.

Optimale bescherming tegen diefstal en het uitlezen van pasjes

De cardslide is een soort van telefoonhoesje, maar dan iets kleiner. Het biedt plaats aan tenminste twaalf pasjes die je met de secrid cardslide eenvoudig tevoorschijn tovert. In de wallet waarin de secrid cardslide zich bevindt krijgen al je pasjes optimale bescherming tegen diefstal maar ook tegen ongewenst uitlezen van je pasjes, iets dat ook steeds vaker gebeurt.

Product is nog volop in ontwikkeling

De secrid cardslide is nog steeds volop in ontwikkeling. Nu al komen ze uit met nog meer ruimte en met extra ruimte in de hoes voor bonnetjes en geld. Daarmee is de secrid cardslide een alternatief voor de portemonnee. Uiteraard sluit je de wallet ook af, vaak met een drukknoop die naadloos aansluit bij het design van de wallet. Behalve praktisch is de wallet met daarin een secrid cardslide namelijk ook een product dat je het best als classy kunt omschrijven.

Pasjes zijn trapsgewijs opgeborgen en raken niet beschadigd

Je hebt wallets die uitgerust zijn in exclusief leer en van exclusieve merken. Je hebt ze ook kleurrijker en van minder materiaal. Ze zijn er dus in alle prijsklassen en in beide gevallen bieden ze dat waar je naar zoekt: voldoende opbergruimte voor je pasjes die ook nog eens optimaal beschermd worden. De pasjes zijn trapsgewijs opgeborgen en worden in de wallet en door de secrid cardslide optimaal beschermd tegen beschadigingen. De wallet neem je eenvoudig mee en door de compacte vorm ziet niemand waar jij je pasjes precies bewaart. Hoe anders was dat met de veel te grote portemonnee die goed zichtbaar was en daarmee een gemakkelijke prooi voor elke dief bleek.

De opmars van de cardslide lijkt niet te stoppen

Je wallet laat je zien en durf je ook te laten zien vanwege het design en het gebruikte leder. De secrid wallet verlost dames van het zeulen met die veel te grote portemonnee, zij liepen vanwege een gebrek aan alternatief vaak met de grote portemonnee in de hand, ook iets dat koren op de molen bleek van het dievengilde dat zo de pasjes uit kon lezen of weg kon nemen. En daar merkte je helemaal niets van. De opmars van de cardslide lijkt niet te stoppen. Helemaal in de wetenschap dat we nu al amper nog geld bij ons dragen en we over steeds meer pasjes beschikken. Voor een ruim aanbod secrid cardslides en secrid wallets kun je terecht bij Penworld.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress