Huis en Tuin

Donkere dagen

Donkere dagen

Gelukkig is het einde van de ‘donkere periode’ in zicht. De lampen hoeven steeds korter aan. Nog even en dan worden we weer wakker door de zon de ’s ochtends lekker in ons raam schijnt. Nog even en dan kunnen we ’s avonds weer lekker in de tuin zitten. Nog eventjes geduld en dan is het zover. Nu al zin in.

Helaas moet er nog wel wat in de tuin gebeuren, maar dat heb ik er wel voor over. Even flink de groene aanslag van de tegels schrobben. Even wat onkruid verwijderen, maar dan kunnen de tuinstoelen en tuintafel weer uit de schuur. De loungeset kan binnenkort ook onder zijn hoes vandaan gehaald worden.

Als ik terugdenk aan voorjaar en zomer van vorig jaar, dan krijg ik er al helemaal weer zin in. Vele avonden hebben wij lekker buiten gezeten. Geregeld hebben wij de barbecue kunnen gebruiken. Heerlijk onder het genot van een hapje en een drankje genoten in de tuin. Deze zomer wordt het nog mooier, want wij hebben een nieuwe koel-/ vriescombinatie aangeschaft. Deze koelkast bezit ook een ‘ijsblokjesmachine’ en een ‘wijnkoeler’. Onze drankjes zullen hierdoor nog beter smaken.

Ook kunnen wij onze gasten dit jaar voorzien van diverse soorten koffie. Wij hebben namelijk een Espressoapparaat aangeschaft, welke de lekkerste soorten koffie kan produceren, zoals Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato, Caffe Latte en Caffe Lungo.

Zo, genoeg gedagdroomd, nu weer aan de slag. Even de stofzuiger pakken en snel de huiskamer stofzuigen om vervolgens ons jongste kind van school te halen.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress