Huis en Tuin

Ridge rib

Ridge rib

Ridge rib is de nieuwe trendy stijl onder de design stoelen. De stof was jaren geleden al populair in de huiskamer. Een echt hoogtepunt werd beleefd in de jaren zestig. Tientallen jaren later blijkt de ridge rib stof nog steeds mateloos populair. Ontwerpers besloten design stoelen te ontwerpen waarbij de klassieke stof gecombineerd werd met moderne stoelpoten. Deze combinatie bleek een daverend succes en nu kan eigenlijk niemand meer zonder de design stoelen. De ridge rib stoelen zijn uitgevoerd in diverse designs en kleuren. Zo kan u voor de stoelen kiezen in de woonkamer of aan de eetkamertafel. Alles is mogelijk met dit innovatieve ontwerp.

Fraai uw woning op met gezellige design stoelen.

Ridge Rib stoelen maken in een handomdraai uw saaie woonkamer een fleurige kamer. Combineer verschillende kleuren samen om een uniek effect te creëren. U heeft de keuze uit felle kleuren zoals rood, oranje, paars, blauw en roze. Mocht u de stof en het design prachtig vinden, maar de kleuren eigenlijk iets te fel dan is dit geen enkel probleem. De stoelen zijn ook ontworpen in standaard kleuren als zwart, grijs en crème. U bepaalt zo helemaal zelf de stijl van uw eigen ridge rib design stoelen in combinatie met uw moderne eettafel.

DSW stoel voor gezinnen met kinderen.

U bent dol op de design stoelen van ridge rib, maar u ziet dit niet zitten met kinderen? Geen probleem want met een dsw stoel haalt u een uniek design uit London. Het kunststof frame is eenvoudig met een vochtige doek af te nemen. Vooral het frame van de DSW stoel is een verassing dankzij het beukenhout. De stoelen zijn net als de ribstof stoelen verkrijgbaar in verschillende kleuren. U kan kiezen uit fel gekleurde kuipjes tot strak en modern zwart en wit. Het design is eigenlijk heel vintage en is al ontworpen in 1950. De designer stoelen zijn niet alleen ideaal voor kinderen, maar de kinderen zelf vinden de felle kleuren vaak ook helemaal geweldig.

Een keuze maken tussen ridge rib en de DSW stoel.

Eigenlijk is het vooral een kwestie van smaak als u de ridge rib mooi vindt, dan kan u de DSW stoel wel helemaal niets vinden. De Ridge rib is nu al een tijdje enorm populair en misschien wilt u daarom iets anders, waardoor u kiest voor de DSW stoel. Als u de ridge stof geweldig vindt, maar u dit niet ziet zitten met kinderen dan kan u eventueel voor leer kiezen. Leer neemt u eenvoudig af waardoor zowel de DSW stoel als de ridge design stoel ideaal is met kinderen.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress