Huis en Tuin

TodayService verhelpt inbraakschade

Een inbraak zit in een klein hoekje en de kans is dan ook zeker aanwezig dat uw huis prooi wordt van een inbreker. Waarschijnlijk gaat u hier niet vanuit, maar wees u er wel van bewust dat het zeker mogelijk is. Zijn er al inbrekers bij u binnen geweest? Dat is natuurlijk bijzonder vervelend. TodayService.nl helpt u graag met het repareren van inbraakschade aan uw woning of bedrijfspand.

Inbrekers buiten de deur houden
Nieuwbouwhuizen zijn vaak voorzien van het meest moderne hang- en sluitwerk en dat zorgt ervoor dat het voor inbrekers steeds lastiger wordt om binnen te dringen. Oude huizen zijn daarentegen nog lang niet altijd goed beveiligd. Indien u in een verouderd huis woont, doet u er goed aan om uw hang- en sluitwerk te laten controleren en mogelijk zelfs te vervangen. Op deze manier kunt u zich beter wapenen tegen inbrekers.

Inbraakschade
Indien uw woning al is bezocht door een inbreker, is het aannemelijk dat er braaksporen zichtbaar zijn. Mogelijk zijn er deuren geforceerd, ramen opengebroken of ingetikt en raamkozijnen ontzet. Om u niet lang met deze schade te laten zitten, kunt u ons loodgietersbedrijf in het geval van inbraak 24 uur per dag, zeven dagen in de week, bereiken. Wij komen dan zo snel mogelijk naar u toe om u van dienst te zijn.

Reparatie inbraakschade
Mocht uw woning ’s nachts getroffen zijn door een inbreker, dan sturen wij direct een van onze medewerkers naar het plaats delict. In eerste instantie voeren wij een noodreparatie uit, zodat u geen verdere hinder ondervindt van de braaksporen. De volgende dag komen wij eventueel verdere schade repareren.

Dichtspijkeren
Inbrekers zijn vaak niet te beroerd om een ruit in te tikken en daarom heeft TodayService.nl zich gespecialiseerd in het dichtspijkeren van ramen en deuren. Hiervoor kunt u de hele dag door contact met ons opnemen. Dit geldt zowel voor woonhuizen als voor bedrijfspanden.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress