Vakantie

Rondreis Zweden

Ben je dol op de natuur? Een rondreis Zweden mag absoluut hoog op je lijstje staan. Het is een land met een wisselende natuur die telkens weer voor een verrassing zorgt. Uiteraard gaan we tijdens een rondreis het avontuur opzoeken midden in de natuur. Wat dacht je van een kanotocht door het land? Vanaf het water bekijk je de natuur op een nieuwe unieke manier. We brengen bijvoorbeeld een bezoek aan de hoogste waterval van het land. Daarna maken we ook nog eens een mountainbike rit door de woeste natuur. Het land heeft veel te bieden en wij gaan er uiteraard een actieve natuurvakantie van maken. Tijdens de rondreis Zweden koken we regelmatig op open vuur waardoor de reis extra speciaal wordt.

Boek een jongerenvakantie Spanje

Lijkt het jouw heerlijk om met leeftijdsgenoten naar Spanje te gaan? Boek een jongerenvakantie Spanje en maak er één groot feest van. Wij zorgen ervoor dat je in een leuke groep jongeren terecht komt van je eigen leeftijd. De jongeren worden niet alleen op leeftijd ingedeeld, maar ook op aantallen. We zorgen ervoor dat minimaal 50% van onze deelnemers alleen op vakantie is. Hierdoor kunnen jullie al snel nieuwe vriendschappen voor het leven sluiten. Als je vrienden geen geld hebben voor een jongerenvakantie Spanje, dan hoef je jezelf niet eenzaam te voelen door zo’n reis te boeken.

Elke dag leuke activiteiten

Bij een jongerenvakanties Spanje denk je natuurlijk aan zon, zee, strand en feesten. Natuurlijk gaan we stappen en naar het strand, maar we zorgen ook voor leuke activiteiten. Liefhebbers kunnen bijvoorbeeld met ons een potje gaan Paintballen onder de Spaanse zon of meedoen aan een high rope parcours. Voor de rest gaan we natuurlijk lekker bakken in de zon en genieten van het Spaanse buitenleven. Door samen leuke activiteiten te beleven leer je elkaar goed kennen en maak je vrienden voor het leven!

Comments are closed.

Powered by: Wordpress